Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a fost ales președintele PSD - Prezență de peste 80%

dragneaVot

Liviu Dragnea este noul președinte al PSD, după ce duminică a fost votat de aproape 82% dintre membrii partidului.

435.000 de oameni au venit să îl voteze pe candidatul unic, iar Liviu Dragnea urmează să fie validat în cadrul Comitetului Executiv Național, anunță Digi 24.

Simt o uriaşă responsabilitate. Pe de o parte, simt o obligaţie de a nu mai face greşelile care s-au făcut în acest partid, de a nu mai face compromisuri care au măcinat acest partid, a declarat Liviu Dragnea după ce s-au anunțat rezultatele.

Cât despre noul proiect, liderul social democrat spune că un prim pas va fi recunoașterea și asumarea greșelilor care au fost făcute până acum.

PSD nu trebuie şi nu poate rata oportunitatea de a deveni primul partid din România modern, a spus Dragnea.

Liderul social-democrat le-a mulţumit membrilor de partid care au venit la vot şi a transmis un mesaj atât susţinătorilor PSD, cât şi criticilor lui.

Au venit încrezători la acest vot, au venit să-şi exprime speranţa într-un nou proiect politic şi vreau să le transmit ceva, atât lor, colegilor mei de partid, cât şi celor care nu sunt membri în partid şi care, cu câteva excepţii, de câteva zile îşi exprimă suspiciunea faţă de acţiunile mele şi ale partidului în perioada următoare. Vreau să-i asigur pe toţi că nu voi avea nicio ezitare în a duce la capăt toate angajamentele pe care mi le-am luat, toate acţiunile de care am pomenit ultima perioadă, a spus Liviu Dragnea.

Totodată, Liviu Dragnea a declarat duminică, întrebat dacă va negocia cu Klaus Iohannis schimbarea premierului acum, după alegerile din PSD, că va vorbi despre acest subiect doar dacă apar "solicitări" sau "invitaţii" pe această temă, ceea ce nu s-a întâmplat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.