Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a început să VORBEASCĂ: dezvăluiri INCENDIARE despre Gabriel Oprea, Florian Coldea și Codrin Ștefănescu

Inquam Photos/Octav Ganea
Liviu Dragnea la PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a dat replica lui Gabriel Oprea, după ce acesta a arătat că l-a susținut să devină președinte interimar la PSD. Dragnea susține că Oprea îi spusese înainte de alegeri că ”statul de drept” a decis ca la PSD Valeriu Zgonea să devină președinte interimar, iar Dragnea președinte executiv. Liviu Dragnea arată că această înțelegere îi fusese comunicată lui Gabriel Oprea de către prim-adjunctul SRI, Florian Coldea.

”Vă aduceți aminte când am fost în spatele sediului să bem un vin sau o bere, nu mai știu, era toată presa. eu îmi dădusem demisia și peste 2-3 zile aveam CEX-ul care trebuia să aleagă președintele interimar. Domnul Oprea mi-a zis: știu de la statul de drept că Zgonea trebuie să fie numărul 1 și tu numărul 2. El mi-a spus că, de fapt, noi doi vom conduce

Eu i-am spus că eu voi conduce interimar PSD, iar el a pus mâna pe telefon și a spus că sună la statul de drept. Nu știu ce vorbea cu interlocutorul, dar el i-a spus: uite, sunt cu Liviu și el nu știe nimic despre toate lucrurile astea.

Mi-a spus că a vorbit cu domnul Coldea și i-am spus: foarte bine, să candideze domnul Coldea, m-am ridicat și am plecat. Pe la 8 seara am fost sunat insistent de domnul Oprea să mă întâlnesc cu el la un restaurant, care nu prea avea clienți, un restaurant prin Piața Amzei. În separeu erau domnul Oprea, Vali Zgonea și Marian Oprișan. În separeu mi-a zis că a vorbit la statul paralel și se acceptă ca eu să fiu președinte interimar și domnul Zgonea numărul 2. Marian Oprișan s-a ridicat și a dat să plece, iar eu i-am spus că nu accept ca statul de drept să impună numărul 1 și numărul 2 la PSD, nici numărul 24.

Habar n-am dacă la celălalt capăt al firului era domnul Coldea sau nu, dar nu cred că mințea domnul Gabriel Oprea”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD susține că înainte de Congresul PSD din 10 martie, Codrin Ștefănescu a avut mai multe întâlniri cu Gabriel Oprea și au încercat să facă jocuri în PSD.

”Știți ce m-a durut foarte tare? Ne-au durut întâlnirile lui Codrin Ștefănescu cu Gabriel Oprea, înainte de Congres, pe mine și pe delegații prezenți la Congres (...) La aceste întâlniri se spune, că încă nu se știe, dar poate vom afla, că se discuta despre cum să se facă, cum să se desfacă în partid, la momentul Congresului”, a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.