Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a intrat în gura presei, după discursul de la Consiliul Național al PSD: 'Vorbește despre onestitate, adică onestitatea de a nu fi prins'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Consiliul National PSD Liviu Dragnea

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică seară la B1 Tv despre PSD, Liviu Dragnea și discursul susținut de acesta la Consiliul Național al partidului.

”PSD a câștigat zdrobitor alegerile locale și parlamentare, conducea țara cu mână de fier, azi pare să nu-și mai încapă în minți de atâtea nenorociri și greșeli uluitoare. Liderii PSD s-au pierdut fără să fie amenințați de nimic. Dragnea și-a ieșit din minți și a început să urle la toată lumea, inclusiv la șeful statului care trebuie, din punctul lui de vedere, suspendat. Aceeași tâmpenie și pe vremea lui Traian Băsescu. Toate lucrurile erau, bineînțeles, niște falsuri. Nu poți să suspenzi un președinte pentru așa ceva. Constituția spune că președintele poate fi suspendat numai pentru înaltă trădare. Numai Ceaușescu, dar și acolo e discutabil... El construise ceva pentru România, ăștia n-au construit nimic.

AVERTIZARE cod galben de ninsoare și viscol pentru șapte județe

Dragnea s-a rățoit apoi la Guvern - pare să-i scape ceva și pe acolo - cu amnistia și grațierea, să le dăm odată. De parcă s-ar termina lumea dacă ar ieși borfașii ăia de la pușcărie sau dacă n-ar mai fi ei condamnați. Și așa pușcăria e de formă, că nu se mai face temniță grea în România. Dacă Dragnea, Vâlcov, Tăriceanu intră la pușcărie, asta nu înseamnă că se termină lumea.

Nea Traian (Băsescu) e în continuare de vină pentru orice. Dacă calcă un PSD-ist într-o balegă, tot Băsescu e vinovat.

Iohannis e atacat iar pentru cele 6 case. Îi amintesc lui Dragnea că el are câteva străzi. Dragnea vorbește de onestitate, adică onestitatea de a nu fi prins”, a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.