Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a luat iar drumul Braziliei

Fortaleza

Președintele PSD se ține cu încăpătânare de programul său din fiecare vară. După ce își termină treburile politice își ia tot și pleacă peste mări și țări. Și în acest an a ales același loc unde merge în fiecare vară să uite de grijile de acasă - în Brazilia.

Vezi și: Justiţia îl doboară pe Tăriceanu: Cum va fi anihilat şeful Senatului până la alegeri (documente)

Exact în acelaşi loc în care îşi petrece vacanţele de nouă ani de zile - staţiunea Fortaleza, din nord-estul ţării sud-americane.

Fortaleza este cel de al cincelea oraş ca mărime al Braziliei cu 2,3 milioane de locuitori, care a fost construit pe ţârmul Oceanului Atlantic. Oraşul trăieşte în primul rând din turism şi din comerţ. Metropola dispune de asemenea de un turism de conferinţe important. Este o metropolă modernă, unde aspectul oraşului este determinat de litoral şi de zgârie nori, potrivit site-urilor de turism.

Anul trecut la insistențele jurnaliștilor el a recunoscut escapada sud-americană: ”Am fost şi în Brazilia. Am auzit că a fost o problemă naţională. Am fost unde merg de nouă ani”.

Vezi și: REVOLTĂ într-un fief PNL: 'Își bat joc de noi! Cum să conducă tot ei?'

Gurile rele susțin chiar că șeful PSD ar avea acolo o proprietate unde și-a invitat în timp mulți amici și colegi de partid:

”Pai se duceau an de an domnule, de 2 ori pe an, de 3 ori pe an...Evident, pai cum, aveau cumparasera(....)facusera o casa mare de vacanta adica era o chestie na, se ducea cu oameni din Tel Drum acolo, cu prieteni aproiati, cu Fişcuş cu directorul cu Pitiş pai da era notorie chestiunea asta.”, susținea anunl trecut la Realitatea TV fostul preşedinte al PSD Teleorman, Teodor Niţulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.