Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂ într-un fief PNL: 'Își bat joc de noi! Cum să conducă tot ei?'

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Revoltă fără precedent în cadrul PNL. Este vorba de una din organizațiile fanion ale PNL - PNL Hunedoara, care la alegerile locale a reușit contraperformanța să piardă consiliul județean și cele două mari municipalități ale județului - orașele Deva și Hunedoara.

Vezi și: DERAPAJ anti-democratic în Turcia: Ultima măsură luată împotriva profesorilor

90 la sută dintre primarii PNL din județ au luat calea Bucureștiului, revoltați de măsurile care se iau în teritoriu de conducerea centrală și mai ales de ceea ce se întâmplă în organizație după dezastrul de la alegerile locale.

30 din cei 35 de primari liberali din județul Hunedoara, împreună cu șefi de filiale locale și consilieri locali și județeni au luat cu asalt azi sediul central al PNL din Aleea Modrogan 1 pentru a le cere socoteală co-președinților Alina Gorghiu și Vasile Blaga și pentru a le cere să facă curățenie.

Ei le-au prezentat celor doi co-președinți o scrisoare semnată de majoritatea primarilor, consilierilor locali și județeni prin care se cere îndepărtarea celor vinovați de dezastrul de la locale - deputatul Bogdan Tîmpău, președintele unic al filialei și Dorin Gligor, prim-vicepreședinte și președinte interimar al PNL Deva.

Picătura care a umplut paharul a fost numirea ca interimar la Deva (un fief al vechiului PNL) a lui Dorin Gligor, fostul șef al fostului PDL Hunedoara.

"Îţi bat joc de noi! Cum să conducă tot ei? Nu e normal să distrugi o întreagă organizaţie să ai rezultatele cele mai slabe de când e organizaţia asta şi să vrei să rămâi în frunte. Aşa ceva nu e posibil şi, dacă la centru nu se înţelege, noi vom pleca şi îi vom lăsa să se joace singuri de-a politica", ne-a declarat sub protecţia anonimatului unul dintre primarii veniţi astăzi în Capitală.

”Copilul ăla e un mediocru. E un copil. A ajuns din întâmplare acolo pentru că a stat într-o seară cu cineva la o masă la București. Nu se poate! Suntem de râsul lumii”, a spus un alt primar al unei comune însemnate din județul Hunedoara

Potrivit informațiilor noastre, există riscul unor scurgeri masive spre ALDE și PMP conduse în acest moment de foști liberali.

Vom reveni cu detalii despre revolta fără precedent din PNL Hunedoara.

Vezi şi: Decizie fără PRECEDENT a Turciei în cazul puciștilor decedați

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.