Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea acuză jocuri subterane în serviciile secrete

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea MAI

Președintele Camerei Deputaților și lider al PSD, Liviu Dragnea, a declarat la bilanțul de activitate al Ministerului de Interne că au existat anumite interese pentru ca Direcția de Informații și Protecție Internă din cadrul MAI să nu mai funcționeze la capacitate maximă, dar acest lucru a fost rezolvat de actuala majoritate parlamentară.

Sebastian Ghiță a fost LOCALIZAT: Unde se află cel mai căutat român

Lovitură decisivă în războiul pentru putere din ALDE. Ultima mutare a lui Tăriceanu

”Ca și MAI, care, din păcate, a trecut prin foarte multe frământări politice, începând de prin 2008 și și-a putut păstra stabilitatea și DIPI a trecut prin multe transformări, unele benefice, altele nu. Poate unii nu au mai dorit ca această structură să mai aibă forța care o avea pe vremuri, nu știu, poate unii nu doresc acest lucru. Eu îmi doresc ca această structură să redevină un partener serios pentru celelalte servicii secrete din România, pentru parchete și pentru toate instituțiile care au nevoie. Din partea mea, ca președinte al Camerei Deputaților veți avea tot sprijinul”, a spus Liviu Dragnea, la bilanțul MAI.

Liviu Dragnea a ținut să-i felicite pe cei din MAI pentru modul în care au gestionat violențele din timpul protestelor din Piața Victoriei.

”Vreau să vă felicit pentru modul în care ați acționat în timpul protestelor. Un protest pașnic s-a încercat a fi deturnat de niște oameni, dar dumneavoastră ați știut cum să folosiți forța, în așa fel încât acel protest să continue pașnic. Este foarte important să știi că se poate protesta, indiferent împotriva cui se protestează. Este bine să știi că Ministerul de Interne din țara ta poate asigura liniștea și siguranța”, a declarat Liviu Dragnea, la bilanțul Ministerului de Interne.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.