Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea ANUNȚĂ ce se întâmplă cu pensiile ofițerilor SRI, MAI și MApN: Dacă e cazul, facem niște reglaje. Acești oameni au garantat cu viața

Liviu Dragnea ICCJ

Liviu Dragnea susține că în cursul acestei luni vor începe discuțiile pe tema pensiilor speciale cu asociațiile cadrelor militare în rezervă, menționând că dacă este cazul se vor face reglaje.

"Aici trebuie să începem o discuție cu asociațiile cadrelor militare în rezervă, de la MAI, serviciile secrete, MApN, pentru că eu, de exemplu, nu sunt de acord cu catalogarea pensiilor acestor ofițeri în categoria pensiilor speciale. Este la Parlament acum proiectul de adoptare a OUG 59 de modificare a legii pensiilor militare. O să încep discuțiile în august cu o parte din colegii mei, o să invităm și asociațiile ca să găsim calea justă. Niciodată nu am fost de acord în a blama o categorie pentru că a ieșit în evidență o persoană cu o pensie foarte mare. Nu aș vrea sa mergem dintr-o extremă în alta. Nu am niciun fel de tramă, vom începe discuțiile și despre această categorie, dar oamenii ăștia trebuie să fie respectați că au garantat cu viața. Dacă e cazul, facem niște reglaje", a declarat Liviu Dragnea la România Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.