Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță CONGRES în PSD: 'Voi cere vot pentru reconfirmarea mea ca președinte al partidului' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea anunță Congres în PSD, în luna martie. ”Voi cere vot pentru mine, ca președinte al partidului”, a spus Dragnea.

”Nu e o ședință puțin importantă. Vom avea o evaluarea a secretarilor de stat și propunerea încetării activității unora dintre ei. Voi propune convocarea unui Congres al PSD. Asistăm de o perioadă de timp la dezbateri aprinse în domeniile economic, sănătate, educație, justiție, iar PSD trebuie să aibă o poziție bine definită. Vreau să redefinim și să relansăm programul de guvernare. Vreau să eliberăm societatea românească de presiunile pe care le pun grupurile nedemocratice și ilegitime asupra instituțiilor democratice. Vreau să ne implicăm serios în democratizarea societății românești și de a pune instituțiile de forță strict în matca lor constituțională. Vreau să angajăm PSD în cel mai ambițios program pe termen lung din istoria Românei. Vom organiza în martie un congres. Voi cere, categoric, și un vot pentru reconfirmarea mea ca președinte al PSD. În perioada următoare o să definim o comisie de definire a congresului, se pot face modificări la statut, colegii pot face propuneri.

Citește și: Ce meserie BĂNOASĂ are Andreea Cosma și cui i-a DONAT un apartament

La acest Congres e și cadrul cel mai bun pentru cei care au făcut scrisori să le susțină și să le dezvolte, vreau să adoptăm și un proiect politic major. Nu vom stabili candidatul la prezidențiale, e mult prea devreme.

E nevoie de o relansare a progrramului de guvernare în mai multă viteză, mai multă asumare față de anul trecut, de o creștere a ritmului. Vorbim despre un program pe termen lung de dezvoltare pe care România nu l-a avut până acum. ”, a spus Liviu Dragnea înainte de ședința CEX a PSD.

Citește și: Ce meserie BĂNOASĂ are Andreea Cosma și cui i-a DONAT un apartament

știre în curs de actualizare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.