Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță o lovitură de PROPORȚII în această vară: Ne-am ASUMAT

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni, după şedinţa coaliţiei, că Guvernul şi-a asumat ca legea parteneriatului public-privat să fie finalizată, inclusiv cu normele de aplicare, până la 1 septembrie.

Vezi și: Liviu Dragnea, despre 'scandalul Tel Drum': 'Nu am acțiuni la purtător. Nu sunt nici în față, nici în spate, nici în stânga, nici în dreapta'

Vezi și: Elena Udrea și Traian Băsescu sunt chemați la 'spovedanie'


"Am la mine un raport de activitate pe care l-a prezentat primul-ministru, am convenit cu acesta ca în după-amiaza asta să fie pus şi pe site-ul Guvernului. Aşa s-a stabilit, în fiecare săptămână, în fiecare zi de luni, de regulă, premierul, împreună cu o parte din membrii Guvernului, va veni să discutăm în coaliţie despre ce au făcut în săptămâna precedentă şi ce urmează să facă în săptămâna şi săptămânile următoare. Pe lângă acest document care arată o activitate extrem de serioasă în ultima săptămână în Guvern, ceea ce pentru mine este extrem de mulţumitor, am discutat câteva chestiuni mai importante, de exemplu, legea parteneriatului public-privat, care este un obiectiv important al nostru şi care va debloca foarte mult investiţiile. Asumarea lor este că într-o săptămână - două este posibil să iasă cu ea în dezbatere publică în aşa fel încât sfârşitul verii, 1 septembrie, să găsească proiectul de lege finalizat inclusiv cu norme, pentru că proiectul de lege e gata, numai că primul-ministru nu a fost de acord să fie lansat fără normele de aplicare şi atunci probabil că vom intra cu el în Parlament într-o procedură de urgenţă", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, la finalul şedinţei coaliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.