Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, atac FĂRĂ PRECEDENT la DNA: scenariul DESTRUCTURĂRII PSD

Inquam Photos / Liviu FLorin Albei
Dragnea DNA Inquam Photos

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că PSD este o țintă clară a procurorilor DNA și explică că a auzit despre un scenariu prin care se dorește destructurarea PSD, tocmai de aceea sunt asaltați liderii PSD.

Guvernul a dat lege pentru cartea de identitate electronică: Cine poate să își facă și la ce îi folosește

”Cel puțin împotriva mea, da (...) Am auzit și eu la un moment dat despre acest plan de distrugere a PSD, se vorbea și în presă despre o listă a liderilor PSd care urmau să fie chemați, anchetați, dar haideți să nu fim copii: se știe că nu de ieri, de azi acest partid deranjează pentru că are o atitudine foarte românească. PSD-ul este un partid care coagulează susținători suficient de muți încât să rămână în jurul procentului de 40%. Suntem singurul partid social-democrat din Europa care rămâne în această pondere.

Se vorbea acum câțiva ani ca PSD-ul să fie dus la 20%, pentru că așa trebuie să fie în România, partide de 20-25%. În ultimii ani au fost mulți lideri PSD care au fost târâți, au fost umiliți, au fost anchetați, au fost atacați în presă cu informații livrate de DNA. Sunt absolut convins că DNA a livrat informațiile către presă și nu invers (...) Sunt oameni chemați la DNA care sunt întrebați direct să spună despre PSD, despre oameni PSD, ori asta înseamnă că este o țintă stabilită asupra PSD. Dincolo de asta, această țară nu se va însănătoși dacă aceste practici nu încetează. Una este să pleci de la o faptă și alta e să stabilești o țintă și apoi să începi să pescuiești doar, doar prinzi ceva”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.