Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea avansează o ipoteză BOMBĂ, după raportul lui Tudorel Toader

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragne, lansează o ipoteză bombă, după raportul lui Tudorel Toader. Dragnea a dat de înțeles că decizia de a nu solicita revocarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi și Augutin Lazăr ar fi venit în plic.

Citește și: Liviu Drangea: Sunt nemulțumit de raportul lui Tudorel Toader! Nu îl susțin

CCR, decizie de ULTIMĂ ORĂ în privința căsătoriei persoanelor de același sex

Extrem de nervos, Dragnea a spus: ”O fi avut întâlniri, nu o fi avut, nu știu”.

Liderul PSD se referea cu certitudine la întâlnirea ministrului Justiției cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. Inițial, Tudorel Toader ar fi trebuit să prezinte raportul luni, dar dimineață a anunțat că prorogă termenul cu două zile.

Tot luni, la amiază, la ministerul Justiției a venit ambasadorul SUA, Hans G. Klemm. La scurt timp după întâlnirea cu ambasadorul SUA, la Ministerul Justiției a venit și Laura Codruța Kovesi, cea care la ieșire a părut foarte sigură pe picioarele sale și a explicat că nu are niciun motiv să își dea demisia.

____

Cât despre Raportul în sine prezentat de ministrul Justiției:

”Nu! Eu am spus de multe ori în toate aparițiile mele publice că voi susține decizia ministrului dacă era argumentată. Din păcate, nu a fost argumentată. Ori era o argumentație care ne spunea tuturor de cetrebuie ținuți în funcție, ori era un raport prin care ne explica de ce trebuie revocați din funcție.

Am o nemulțumire. Mă interesează prea puțin dacă rămân cei doi procurori în funcție, dar nu mi s-a părut un raport justificat.

Ieri am fost foarte dezamăgit. Nu am vrut să ies până astăzi. O fi avut întâlniri, nu o fi avut, nu știu”, a spus Liviu Dragnea.

De asemenea, întrebat dacă PSD și el personal își asumă raportul elaborat de Tudorel Toader, Liviu Dragnea a răspuns tranșant: ”Nu-mi asum”.

Totodată, Liviu Drangea a ironizat ultima parte a raportului, cea în care ministrul Justiției anunță că procurorii șefi rămân sub monitorizare: ”Da, și observ că nu mai pot de frică”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.