Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatari: 'Acest lucru nu poate fi justificat și explicat de nimeni'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Liviu Dragnea a vorbit luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, despre situaţia de la organizaţia de Ilfov, dar şi despre zvonurile că unii lideri care i se opun ar dori să facă presiuni pe parlamentari pentru a demisiona din grupul parlamentar.

"S-a discutat despre Ilfov pentru că acolo s-a întâmplat ceva inacceptabil, toți parlamenmtarii PSD și-au dat demisia în bloc. Sigur doamna Firea a spus că nu știa. A fost o acțiune de neacceptare pentru că este poate cel mai grav lucru pe care îl poate face un președinte de organizație, să îndemne să își dea demisia", a mai spus Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Gesturi banale despre care nu ştiai că îţi distrug rinichii

Acesta a anunțat că s-a votat dizolvarea Biroului Permanent Județean Ilfov. "Sperăm săptămâna viitoare să avem o conducere interimară care să reorganizeze activitatea în Ilfov. S-a propus retragerea sprijinului politic a doamnei Firea pentru funcția de viceprețedinte PSD. Eu nu am supus la vot această propunere. Ulterior doamna Firea a spus că va demisiona din funcție".

"Eu în continuare sper ca cele spune în ședință să fie lucruri spuse cu bună credință și seriozitate. Am mai citit prin presă despre niște intenții ale unor colegi să semneze demisii în alb să fie doar zvonuri și să nu se transpună în realitate, pentru că acest lucru nu poate fi justificat și explicat de nimeni care generează aceste acțiuni", a afirmat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.