Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, AVERTISMENT pentru liderii de la Bruxelles: Ar fi bine să se mai gândească

Liviu Dragnea ICCJ

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Buzău, că la nivelul Uniunii Europene "nu mai există, din păcate, acea unitate în principii, aşa cum a fost atunci când s-a creat şi aşa cum era şi acum mulţi ani" şi că "Europa cu două viteze este cea mai mare provocare şi cu riscurile cele mai mari".

Citește și: Liviu Dragnea, cu elicopterul la Buzău - Cum motivează liderul PSD deplasarea cu transportul special

"Această idee nu poate să susţină, nu poate să întărească unitatea, nu poate să susţină coeziunea, adică şansa ţărilor care au avut zeci de ani de comunism şi care nu au avut şansa unei dezvoltări accelerate, nu susţine această şansă de a ne apropia cât mai mult de acea dezvoltare", a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor. 

Liviu Dragnea a mai spus că "este cazul să începem să facem din ce în ce mai des apel la liderii europeni care au astfel de idei". 

"Este nevoie de multă înţelepciune din partea tuturor liderilor din toate ţările din Uniunea Europeană şi poate e cazul să începem să facem din ce în ce mai des apel la liderii europeni care au astfel de idei să se gândească că a fi parteneri loiali înseamnă să fim împreună şi la bine şi la rău şi cei care au nevoie mai mult de sprijin să-l primească. Asta înseamnă ideea de uniune, de aceea mi se pare în continuare cea mai mare provocare şi cu riscurile cele mai mari", a mai spus Dragnea. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, George Ivaşcu, numeroşi parlamentari, precum şi 13 delegaţii străine, între care ambasadorii Marii Britanii, Turciei şi Republicii Moldova, au participat joi, la Buzău, la o ceremonie militară şi religioasă în Cimitirul Eroilor din Buzău, unde sunt înhumaţi aproape 10.000 de eroi cunoscuţi şi necunoscuţi din opt ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.