Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, chemat de urgență la Victor Ponta la Istanbul/ video

Liviu Dragnea a fost chemat de urgență la Victor Ponta la Istanbul! Fostul ministru şi preşedinte executiv al PSD Liviu Dragnea l-a vizitat, marţi, pe premierul Victor Ponta la spitalul din Istanbul unde acesta a fost operat la genunchi, relatează România Liberă.

Citește și: Carmen Iohannis, dezbrăcată de secrete de designerul său

De pe Aeroportul ”Henri Coandă”, Dragnea s-a îmbarcat la clasa business într-un zbor operat de compania Turkish Airlines.

Întrebat de jurnalistul României Libere dacă îl va vizita pe premier la spital, Dragnea a spus că îl va vizita, dar că nu ştie unde este internat acesta şi că va fi aşteptat de cineva.

Conform sursei citate, la sosirea la Istanbul Liviu Dragnea a fost preluat de un autoturism şi însoţit la spitalul Medipol, unde a fost operat premierul. În faţa unităţii medicale, Liviu Dragnea a fost aşteptat de o altă persoană, care l-a însoţit în spital.

Spitalul Medipol aparţine unui fost coleg de bancă şi susţinător al preşedintelui Recep Erdogan, Fahretin Hogea, mai spun jurnaliştii de la România Liberă.

Premierul Victor Ponta se află în Turcia pentru o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng, la care s-a accidentat în urma unui meci de baschet, iar marţi dimineaţă a postat pe Facebook un mesaj prin care a transmis că a fost operat, intervenţia fiind ”mult mai complicată decât se anticipa”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.