Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea dă semnalul în Parlament: ce se întâmplă cu Legea salarizării

romaniatv.net
dragnea parlament

Președintele PSD Liviu Dragnea a susținut un discurs în plenul Camerei Deputaților prin care a cerut tuturor deputaților PSD să voteze pentru Legea salarizării. Aceasta va intra la votul final din Camera Deputaților, în jurul orei 12.00.

Citește și: Președintele executiv al PSD vorbește deschis despre MAZILIREA lui Grindeanu

"Legea salarizării unitare reprezintă un pas important către integrarea reală a României în UE și este o lege care va conduce la eficientizarea sistemului de salarizare în domeniul public și la creșterea netă a veniturilor românilor. Este un pas important către salariul mediu european și către integrarea în zona euro", a afirmat Dragnea, în calitate de inițiator al proiectului legii salarizării.

El a spus că elaborarea acestei legi nu a fost un lucru foarte simplu.

"Din păcate, la un moment dat, voința politică a Guvernului de a duce lucrurile până la capăt nu a fost suficient de puternică. Cred că efortul Parlamentului, al tuturor parlamentarilor a contat cel mai mult și sunt convins că adoptarea acestei legi va spori prestigiul legislativ chiar dacă astăzi poate unii dintre noi nu ne dăm seama", a adăugat Dragnea.

Potrivit liderului PSD, la elaborarea acestei legi au fost "mișcări, unele coordonate", care au încercat să împiedice adoptarea ei.

"Dincolo de dezbaterile și criticile publice absolut necesare, ne-am confruntat cu mișcări, unele coordonate, care au încercat să împiedice adoptarea acestei legi. Mă bucur că am reușit să depășim aceste obstacole și la final Parlamentul să reușească să adopte o lege atât de importantă", a menționat Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.