Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea dă semnalul în PSD, în ceea ce îl privește pe Tudorel Toader

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea PSD

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, ține pe toată lumea pe jar, în ceea ce privește o decizie de revocare sau nu a Laurei Codruța Kovesi, din funcția de procuror-șef al DNA. Pentru că ezită să dea un răspuns tranșant, ministrul Justiției și-a atras antipatii din partea liderilor PSD, însă Liviu Dragnea intervine și transmite un mesaj puternic de susținere pentru Tudorel Toader.

”Eu nu sunt dezamăgit de ministrul Justiției, știu pozițiile unor colegi, dar ăsta nu este un subiect care să fie descis fără o analiză temeinică, o decizie bine analizată.

Îl consider în continuare pe Tudorel Toader un bun profesionist, un om cu o expertiză serioasă și cred că decizia pe care o va lua, nu știu care va fi aia, cred că o va lua extrem de profesionist.

Domnul Tudorel Toader are ritmul lui, acum s-a întâmplat că era în Japonia, dar când i-a solicitat doamna prim-ministru s-a întors în țară, însă nu l-am văzut niciodată pe domnul Tudorel Toader să anunțe ceva sau să ia o decizie fără ca aceasta să fie bine argumentată, foarte profesionist lucrată”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.