Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, de partea Gabrielei Firea. Liderul PSD acuză PNL și USR de 'ipocrizie și dublu limbaj'

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
firea dragnea

Liviu Dragnea sare în ajutorul Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei, după ce proiectul de preluare a unui teren situat în şoseaua Pipera nr. 55 din administrarea RATB pentru realizarea Spitalului Metropolitan a fost respins, miercuri, de CGMB.

Vezi și: Liviu Dragnea și PSD, vinovații pentru situația politică din ultimul an/ SONDAJ CURS pentru STIRIPESURSE.RO

„Am aflat cu mâhnire de disputele de ieri din Consiliul General al Municipiului București privind terenul pentru noul Spital Metropolitan propus de Primarul General, Gabriela Firea. Rezultatul a fost stagnarea acestui proiect atât de important pentru bucureșteni și pentru sistemul public de sănătate în general.

Pot înțelege, până la un punct, disputele politice, dar trebuie să existe o limită, atunci când e vorba de proiecte majore, care aduc beneficii certe pentru cetățeni. Din păcate, PNL și USR au demonstrat ieri că această limită nu există, iar ipocrizia și dublul limbaj reprezintă standardul lor pentru acțiunile politice.

Am totuși convingerea că, în ciuda acestei situații neplăcute, coaliția PSD – ALDE va găsi soluții pentru deblocarea acestui proiect major pentru București și pentru România”, scrie Liviu Dragnea pe Facebook.

Vezi și: Topul partidelor: Pe cine ar vota românii în caz de anticipate/ SONDAJ CURS pentru STIRIPESURSE.RO

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că, prin respingerea proiectului, PNL, care a influenţat şi USR, a dat "un vot de blam" bucureşteanului. Firea a susţinut că amplasamentul propus în proiect prezintă o serie de avantaje: proximitatea faţă de Aeroportul Internaţional Otopeni, Aeroportul Băneasa, autostradă şi metrou. În replică, PNL a susținut, prin vocea lui Cristian Bușoi, că un spital metropolitan trebuie să aibă o o poziționare centrală, ca să fie accesibil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.