Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, de partea lui Trump în problema iraniană: Liderul PSD consideră 'pripite' criticile Germaniei, Franţei şi Marii Britanii/ The Associated Press

capital.ro
dragnea trump

Liviu Dragnea afirmă că sprijină decizia lui Donald Trump de retragere a SUA din acordul nuclear cu Iranul, iar criticile formulate de Germania, Franţa şi Marea Britanie le consideră "pripite". Liderul PSD a făcut afirmaţiile într-un interviu pentru agenţia americană de presă The Associated Press.

Dragnea le-a declarat marţi jurnaliştilor americani că susţine decizia preşedintelui Donald Trump de a reintroduce sancţiunile împotriva Iranului, de vreme ce "SUA nu se puteau retrage din acest acord fără să aibă informaţii foarte serioase".

Liderul PSD a mai declarat că reacţiile critice din partea unor puteri europene, cum ar fi Marea Britanie, Franţa şi Germania sunt "probabil reacţii pripite".

"Situaţia din Orientul Mijlociu este... complexă. Unii o cunosc pe deplin, unii cred că o cunosc şi alţii nu o înţeleg" a declarat Dragnea.

The Associated Press aminteşte şi că Liviu Dragnea a susţinut recent propunerea Guvernului de mutare a ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, în vreme ce preşedintele Iohannis, persoana responsabilă de politica externă, a afirmat că este nevoie de mai multe discuţii pe acestă temă.

Vezi și: Minunea coacăzelor negre: Te ajută să slăbeşti, să ai un ten frumos şi previn îmbătrânirea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.