Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, dialog pe Facebook: Ce a vorbit cu jurnalistul căruia i-a făcut plângere penală

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, schimbă strategia de comunicare pe Facebook. După ce sute de comentatori l-au înjurat, Dragnea s-a hotărât să intre în dialog cu oamenii. Unul dintre cei cărora le-a răspuns este jurnalistul Mircea Marian, cel căruia Dragnea i-a făcut plângere penală în 2017, după ce jurnalistul a făcut publică adresa liderului PSD.

Vezi şi: FABULOS Liviu Dragnea, selfie la volan, replici cu internauții, pe Facebook: 'Dacă e mustăcoiul, dau o bere' / 'Te aștept la PSD, eu aduc micii' - FOTO

După ce s-a declarat nemulţumit de faptul că sistemul de plată pentru taxa de pod de la Feteşti nu funcţiona, Dragnea a fost abordat de Mircea Marian: "Soros e de vină. Și multinaționalele. Nu cnair si mt, unde sunt oamenii competenți puși de psd! La multi ani, btw!"

Răspunsul lui Liviu Dragnea nu s-a lăsat aşteptat prea mult: "Eu înteleg că problema este la un operator de telefonie mobilă, o companie mică, “românească”, nu multinațională."

"Liviu Dragnea, ramane sa și probați asta. Niciodată nu e vina guvernului PSD si a premierului său luminat, asta e clar", a mai comentat Mircea Marian, la care liderul PSD a oferit un nou răspuns: "Păi din moment ce unii pot plăti prin SMS și alții, clienți ai altui operator, nu.... ce ar mai trebui probat?"

În luna februarie 2017, Liviu Dragnea a făcut o plângere penală împotriva jurnalistului Mircea Marian, de la România liberă. Infracțiunile invocate de liderul PSD erau instigare publică și atentat care pune în pericol siguranța națională. Mircea Marian publicase pe pagina sa de Facebook adresa de domiciliu a liderului PSD.

Vezi şi: România vs. UE: Cum a evoluat preţul locuinţelor în ultimii şapte ani. + Evoluţia ROBOR în acelaşi interval/ INFOGRAFIC .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.