Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, discuție cu Dacian Cioloș: ipoteză INCENDIARĂ

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus că premierul Dacian Cioloș l-a sunat înainte de a face remanierea miniștrilor, dar nu i-a explicat de ce nu a dat curs solicitării PSD de a-i remania pe miniștrii de la Justiție și Agricultură.

”Ieri, înainte să anunțe remanierea, domnul premier Cioloș m-a sunat. Aceeași întrebare am avut-o și eu, de ce au rămas cei doi în Guvern.

Mi-a spus că acest proces de remaniere s-ar putea să nu se fi oprit aici. Pentru mine, atâta timp cât situația din Agricultură rămâne critică, nu este bine.

Eu i-am pus o singură întrebare, de ce nu sunt cei doi pe listă (ministrul Agriculturii și ministrul Justiției) și mi-a spus că se mai gândește”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD susține că umblă zvonul că la Ministerul Educației a fost numit un ministru special pentru a-l executa pe Victor Ponta.

”Mi-a zis cineva aseară, poate să fie doar un zvon, că motivul pentru care a fost schimbat ministrul Curaj și pus domnul Dumitru este vechea problemă cu plagiatul lui Victor Ponta, ceea ce ar fi foarte rău. Este important subiectul, dar tinde să devină o obsesie pentru acest Guvern”, a precizat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.