Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea explică creșterea galopantă a inflației: forțele TENEBROASE care sabotează Guvernul

Inquam Photos/Octav Ganea
Liviu Dragnea PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că ultimele date care arată creșterea inflației ar avea mai multe cauze. Dragnea arată că există mai multe forțe care odată ce au văzut creșterile de salarii au crescut artificial prețurile. Mai mult, liderul PSD a precizat că există o forță concentrată formată din BNR-Klaus Iohannis și partidele de opoziție care sabotează orice acțiune a Guvernului.

”Eu nu mai sunt copil să cred în coincidențe (...) Să vorbim despre cauzele care au dus la creșterea inflației, că s-a spus că e vina PSD-ului. În primul rând, creșterea prețului la energie și poate ne uităm ce se întâmplă la Consiliul Concurenței, dacă aceste creșteri sunt justificate. (...) Sunt și alte cauze cum ar fi creșterea barilului de petrol pe piețele intenaționale, a crescut prețul cu 33%. De asemenea, au crescut prețurile la produsele importate.

Sigur, am constatat că aceste companii cu capital străin când au văzut că au crescut salariile românilor au decis să crească și ei prețurile, asta doar pentru că Guvernul a dat mai mulți bani românilor.

S-ar putea, sper să fie doar informații pe surse și care să nu se confirme, să crească prețurile și în alte zone cum ar fi asigurările, cum ar fi în sectorul bancar, am înțeles că s-ar putea să crească și prețul la importuri. Orice încercare de creștere a veniturilor românilor este lovită din toate părțile.

O să mai vorbim și despre faptul cum BNR-ul nu colaborează cu Guvernul, pentru că până la urmă este Banca Națională a României. Ei nu lucrează împreună cu Guvernul pentru a găsi cele mai bune soluții pentru România, care este cea mai bună politică monetară.

Eu nu cred în coincidențe, că prea sunt coordonate acțiunile BNR, ale președintelui Iohannis și ale opoziției. Cred că cineva, undeva, este foarte nervos și încearcă să doboare România (...) Ori de câte ori România se ridică sunt oamenii care îi dau la picioare”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.