Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea explică gestul consilierului PSD care i-a pupat mâna unui șef / VIDEO

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Târgovişte, că preşedintele CJ Prahova a fost luat pe nepregătite atunci când un consilier judeţean a încercat să îi sărute mâna.

"Am vorbit cu colegul meu, preşedinte de consiliu, este un băiat tânăr în care am foarte mare încredere, mi-a explicat ce s-a întâmplat. El a fost luat pe nepregătite, colegul lui consilierul judeţean, un om respectabil de altfel, mai în vârstă, a fost foarte emoţionat, a fost un gest greşit. Din păcate, asta e, nu e vina preşedintelui de CJ, a fost luat pur şi simplu pe nepregătite, nici consilierul care a făcut-o după aia nu şi-a explicat, emoţie amestecată", a declarat Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Citește și: A umplut o piscină cu 6 tone de Coca-Cola și a pus găleți cu Mentos: A ieșit o NEBUNIE / VIDEO

Liderul PSD Prahova, Bogdan Toader, a fost ales, miercuri, preşedintele al Consiliului Judeţean (CJ). Toader a explicat, la Antena 3, ce l-a determinat pe consilier să facă acest gest.

''A fost un gest emotiv pentru că nu există o relaţie, în afară de relaţia de prietenie între mine şi domnul Bănică. Este un om în vârstă, a fost copleşit de emoţii, a încercat să facă iun gest care nu şi-a avut locul şi eu am fost complet jenat şi ruşinat şi mi-am retras repede mâna şi l-am luat în braţe. Dânsul a suferit o pareză acum doi ani de zile şi nu a mai fumat. În ziua aceea a fumat şase ţigări de emoţii şi presupun că a fost copleşit întru totul'', a spus Toader.

Citește și: Ponta despre plagiat : “Vă mulțumesc din inimă dragi politruci!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.