Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea explică prezența ȘOC de la ședința PSD: 'L-am rugat să vină să ne lumineze, să ne spună care e calea de urmat'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea gest

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, că l-a invitat pe ministrul Justiției să participe la ședința CExN ca să îi „lumineze” pe social-democrați în privința remanierii guvernamentale.

„L-am rugat să vină ca să ne lumineze, să ne spună care e calea de urmat în această situație inedită”, a declarat miercuri, la Parlament, președintele PSD, Liviu Dragnea, întrebat de ce participă la ședința CExN al partidului ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Citește și: Iohannis, noi respingeri! De data asta au fost propunerile lui Tudorel Toader

Chestionat dacă PSD va reclama vreun conflict constituțional pe tema remanierii, liderul PSD a răspuns: „De-aia avem un ministru al Justiției foarte bun”.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a venit, miercuri, la Parlament, la ședința Comitetului Executiv Național al PSD, fără să dorească să spună de ce a fost chemat. „Am promis că la 17.00 sunt aici”, a spus acesta, la sosire.

Citește și: Veste importantă! Un nou spital s-ar putea construi în acest oraș. Cine ar dori să îl construiască

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis mai poate refuza propunerea Liei Olguța Vasilescu ca ministru, acesta a spus că se gândește și va răspunde după ședință. Toader nu a dorit să spună de ce participă la ședința CExN.

Conducerea lărgită a PSD s-a reunit, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, într-o ședință a CExN.

Citește și: Un greu PSD lansează atomica după declarațiile lui Laufer la adresa lui Iohannis

Social-democrații au votat, în ședința de marți seară a BPN al partidului, ca Lia Olguța Vasilescu să fie propusă pentru Ministerul Dezvoltării, iar Mircea Drăghici pentru portofoliul Transporturilor, au declarat surse ale formațiunii pentru MEDIAFAX.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că nu va semna decretele de numire în funcția de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguța Vasilescu și pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale. Cu toate că CEx al PSD a decis, luni, remanierea lui Paul Stănescu de la Ministerul Dezvoltării, șeful statului nu a semnat decretul de revocare a acestuia din funcție, și nici decretul de revocare a ministrului Transporturilor, Lucian Șova.

Citește și: Probleme pentru acest fost campion mondial! De ce nu-i merge afacerea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.