Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea face anunţul aşteptat: Mutarea care ar putea lovi în plin Realitatea TV

Realitatea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că trebuie adoptată legea insolvenței, fiind și chestiuni penale care pot fi identificate, subiectul fiind discutat cu premierul Viorica Dăncilă și cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

"Am avut o discuție cu domnul Tăriceanu și doamna Dăncilă să amânam cu o săptămână, dar legea insolvenței trebuie adoptată. Ce să lăsăm toți șmecherii să profite cu tupeu. Discutăm și de chestiuni penale la insolvență. Ca și protocoalele. Unii spun că sunt legale, alții că nu-s legale. Altă sursă de teamă. Cei care au semnat protocoalele sunt pasibili să fie pedepsiți. Gândiți-vă la procurorii care au încălcat legea", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: Nutriţionistul Mihaela Bilic dezvăluie: Ce trebuie să mănânci seara pentru a scăpa de burtă

"Nu știu dacă ați remarcat ce agitație a fost în CSM pentru a nu se adopta secția de investigatre a magistraților. Acea secție când va intra în vigoare, primul lucru catre o să iasă în public o să vedem câte dosare au fost făcute judecătorilor, cu scopul de presiune și șantaj", a mai spus liderul PSD.

Zilele trecute, Cozmin Guşă, patronul Realitatea TV, susţine că Liviu Dragnea pregăteşte o modificare legislativă în domeniul insolvenţei, cu scopul precis de a închide Realitatea TV. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.