Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea făcut praf de tânăra despre care se spune că ar fi curtat-o la APP: Un măscărici. Să își pună pofta în cui! Nu suport trădătorii și libidinoșii

facebook.com
Dragnea fete

Presa de scandal a vuit anul trecut cu privire o relație pe care Liviu Dragnea, proaspăt ieșit din închisoare, ar fi avut-o cu Oana Leonte, președintele organizației de tineret a Partidului Alianța pentru Patrie condus de Codrin Ștefănescu. La luni bune după și când deja Liviu Dragnea s-a rupt public cu scandal de ”camaradul” Codrin Ștefănescu, iese la rampă și Oana Leonte.

Ea neagă că are sau că ar fi avut o relație cu Liviu Dragnea. Mai mult, ea susține că nu-l agreează pe Liviu Dragnea și că a fost bucuroasă când APP a scăpat de el: ”Oana Leonte nu o să fie cucerită niciodată de un măscărici. Să își pună pofta în cui!”

„Nu am nicio relație cu Liviu Dragnea! Este o persoană pe care nu o agreez. Nu suport mincinoșii, trădătorii și libidinoșii! Nu vreau să am niciun fel de relație cu acest om.

Am fost foarte bucuroasă când Alianța Pentru Patrie a scăpat de un astfel de om. Nici măcar în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie Liviu Dragnea iubitul meu. Oana Leonte nu o să fie cucerită niciodată de un măscărici. Știu că foarte mulți m-ar vrea, dar e greu. Să își pună pofta în cui!”, a spus, pentru Cancan, Leonte.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.