Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi AMENINȚĂ pe procurorii DNA: 'Fac greșeală după greșeală! Eu nu las așa, le dau vești triste'

gandul.info
dragnea dna

Laura Codruţa Kovesi a declarat că dosarul referitor la Tel Drum, firmă despre care s-a spus că ar fi apropiată lui Liviu Dragnea, este în lucru, iar procurorii anticorupţie colaborează cu cei din Brazilia în cadrul cercetărilor."Da, colaborăm cu procurori din afara graniţelor ţării, avem corespondenţă cu colegii noştri din Brazilia", a declarat Laura Codruţa Kovesi la Europa Fm, întrebată fiind de stadiul cercetărilor.

Liviu Dragnea spune că are vești ”triste” pentru procurorii DNA, pe care îi acuză că încalcă legea. În plus, Dragnea dezvăluie că jurnaliști apropiați de DNA au fost în Brazilia pentru a ancheta cazul, acolo unde au ajuns și procurorii șefului PSD. În plus, Dragnea avertizează DNA.

Citește și: Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

”DNA lucrează şi cu oameni de aici în Brazilia, au fost jurnalişti din România în strânsă legătură cu DNA în Brazilia. Ceea ce vreau eu să transmit, cu mare drag şi cu mare prietenie către acea zonă, este că eu merg până la capăt. N-am furat bani din Brazilia, n-am spălat bani în Brazilia, nu am nicio proprietate în Brazilia. Asta să fie foarte clar şi ceea ce au făcut este la fel de grav ca declaraţiile de aseară ale domnului Dragomir. Eu acolo am avocaţi, i-am trimis de aici acolo şi avocaţii au început să aibă acces la informaţii. Aşa că eu le transmit nişte veşti triste - nu se poate găsi nimic acolo pentru că nu este. Eu nu am făcut ceva şi să-mi fie teamă şi să zic să nu deranjez, nu.

Am sesizat şi ambasada Braziliei de aici, n-am stat, am acţionat imediat. Eu nu vreau să fac spectacol, dar ceea ce s-a întâmplat în legătură cu această poveste este foarte grav. Arată disperare. Această poveste, ca şi alte poveşti montate, făcute, contrafăcute, date în presă, ridicate ca să avem motiv să ne apucăm de nişte verificări, astea nu vor rămâne fără urmări. Dar eu aştept cu răbdare. (...) Când ai un profund sentiment de nevinovăţie şi de nedreptate care ţi se face te abţii cu greu, dar te abţii, fiindcă important este rezultatul şi nu vreau să transform ceea ce se întâmplă acum, acest proces de însănătoşire (a societăţii, n.r.) , într-o chestiune personală. De asta am stat şi stau în continuare rezervat, în sensul că fac lucrurile care trebuie făcute aşa cum prevede legea şi aşa cum prevăd drepturile mele. Ei fac greşeală după greşeală, generată de disperare.

Abuz și încălcare a legii, asta fac procurorii. E o acțiune a lor, dar nu doar a lor. Nu știu cine mai e implicat. Sunt mai mulți implicați. Când o să se apropie adevărul, o să înceapă să vorbească.”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Citește și: După călătoriile studenților, CFR vine cu o nouă GRATUITATE!

În luna iulie, procurorii DNA au anunţat că o parte din dezvăluirile Rise Project privind afacerile lui Liviu Dragnea fac obiectul unui dosar deschis în februarie 2016, fiind solicitate acte de la autorităţile din Brazilia.

"O parte dintre aspectele conţinute în investigaţia jurnalistică publicată la data de 6 iulie 2017 fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA. În acest dosar, constituit pe bază de sesizare din oficiu, procurorii au dispus, la data de 19 februarie 2016, începerea urmăririi penale in rem (faţă de fapte) sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei. După începerea urmăririi penale in rem au fost administrate mijloace de probă constând în audieri de martori, ridicări de documente, solicitări de relaţii de la autorităţile naţionale şi de la autorităţile din Brazilia", a transmis DNA.

Citește și: Probleme serioase pentru GIGANȚII din telefonie! Ce jucător de-abia intrat pe piață oferă abonamente cu 2 euro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.