Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi dă SEMNAL lui Victor Ponta: 'Mă abțin DEOCAMDATĂ!'

facebook.com
Dragnea Ponta

În exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Victor Ponta a declarat că știe, iar ca el sunt mulți lideri PSD, că Tel Drum îi aparține lui Liviu Dragnea. Actualul șef al lui Ponta, pentru că e președintele Camerei Deputaților, infirmă acuzațiile lui Ponta și îi dă un semnal. Dragnea spune că, ”deocamdată”, nu comentează ce spune fostul său șef și subaltern din PSD, lăsând să se înțeleagă că ar putea veni momentul în care va da un răspuns.

La Antena 3, Dragnea a declarat că Ponta minte, dar a lăsat și să se înțeleagă că știe ce urmărește fostul său coleg de partid și de guvern, având informații în acest sens.

Mă abțin deocamdată și nu comentez ce zice Victor Ponta. Nu e surprinzător doar pentru mine ce face. El minte cap coadă, nu știu de ce o face. Asta nu înseamnă că sunt orb sau surd, sau neinformat. Acea societate nu e a mea.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.