Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi face praf pe tehnocraţii lui Dacian Cioloş: Când va cădea Guvernul

dragnea ciolos

Şeful PSD, Liviu Dragnea dă de pământ cu tehnocraţii lui Dacian Cioloş şi vorbeşte din nou despre o eventuală moţiune care să dea jos guvernul. Dragnea spune că urmează o întâlnire cu Daniel Constantin şi Călin Popescu Tăriceanu la care se va decide totul.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Zeci de răniți la un concert al lui Snoop Dogg și Wiz Khalifa

"Am avut o discuţie cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Daniel Constantin. Ne vom întâlni joi pentru a discuta despre o eventuală moţiune. Vom analiza mai multe soluţii. Începem să fim temători de acte normative ale acestui guvern care pot produce efecte şi pentru anul ăsta şi pentru cel viitor. Vom vedea dacă va fi de ales răul cel mai mic. Va rămâne acelaşi guvern în funcţie cu puteri limitate dacă o eventuală moţiune va trece. Legea votului din corespondenţă o putem completa în Parlament pe repede înainte. Susţinem orice prevedere legislativă care le poate uşura românilor din afară şansa de a vota.", a spus Dragnea la RTV.

Citeşte şi: HALUCINANT Cu cine s-a trezit Lia Olguța Vasilescu în sala de judecată

Liviu Dragnea devoalează toate greşelile tehnocraţilor. "Veniturile bugetare pe 2016 au fost estimate de Guvern la peste 200 de milioane, s+a realizat peste 100 de miliarde. În ritmul ăsta, diferenţa de venituri e foarte mare. Vom avea o gaură foarte mare. Au ajuns în situaţia asta pentru că nu au adus deloc fonduri europene. În 6 luni au un minus de 3,5 miliarde de lei faţă de anul trecut. În a doua parte, va creşte acest minus la peste 10 miliarde de lei.

Citește și: S-a aflat cel mai mare SECRET al Bisericii: Ce pasaje a scos din Biblie

Taxele şi contribuţiile au crescut la peste 98 de miliarde. Măsurile fiscale din codul Fiscal adoptate de noi au dat rezultate. Din cauza faptului că fondurile europene sunt zero gaura va fi foarte mare.", mai spune Dragnea.

Acesta îi face praf pur şi simplu pe tehnocraţi şi transmite planurile PSD de după alegeri. "Am crezut că este vorba de incompetenţă în primă instanţă. A fost legenda că vin specialiştii şi va fi numai lapte şi miere. Dar în agricultură, banii sunt, dar nu se dau subvenţiile. La programele europene nu aveau niciun motiv să le întârzie. Ar fi trebuit doar să lanseze ghidurile care erau aproape gata. Au spus că nu sunt bune şi că vor lansa altele. Ghidurile sunt documentele prin care se explică cum poţi accesa fonduri europene. Din 61 de ghiduri, au lansat doar trei.

Au spus că nu e bun sistemul informatic şi că îl modifică. Nu l-au modificat. Acum, nicio autoritate de management nu este autorizată. Nu se poate acum discuta de validarea lor. Nu e vorba doar de incompetenţă. Să ne gândim dacă cumva nu e cu rea intenţie ca România să pierdă fonduri europene. Nu ştiu ce scop au. E vorba de un prejudiciu uriaş. Efectele pot fi mult mai rele. Dacă nu vom trage miliardele de la Comisia Europeană până în decemrie 2017 sau decembrie 2018, efectele vor fi grave. Pierdem banii de tot.

Există soluţii pentru anul viitor dacă va veni un gevern responsabil. Avem o ţintă de 2,5 miliarde de euro pe an. Noi PSD-ul. Bugetul pe anul viitor îl va face parlamentul viitor. Noi nu avem încredere deloc în acest Guvern.", a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.