Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatari, înainte de manifestațiile masive împotriva Guvernului: 'Nu au toate informaţiile'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea incruntat

Protestatarii nu deţin cel mai probabil toate informaţiile în ceea ce priveşte modificările la Codul Fiscal, consideră preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, potrivit Agerpres.

Întrebat ce mesaj are pentru cei care protestează duminică seara, Dragnea a spus: "Am auzit şi eu asta. În ceea ce priveşte modificările la Codul fiscal noi ne urmărim programul de guvernare care a fost susţinut de milioane de români. Este şi vorba de un pachet de măsuri care ajută şi creşterea veniturilor la bugetul de stat, care asigură şi stabilitatea fondului de pensii, care simplifică procedurile pentru firmă şi care în unele situaţii chiar măreşte salariile nete pentru salariaţi, iar firmele nu plătesc mai mult. Din punctul meu de vedere cred că nu au toate informaţiile".

Citește și: Dragnea, mesaj important la o săptămână de la revoluția fiscală: 'Avem o singură problemă care va fi rezolvată de Guvern'

Liderul PSD a menţionat că nu a existat niciun fel de ezitare în privinţa măsurilor fiscale, la care a lucrat în toată această perioadă împreună cu premierul Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.