Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj VIOLENT către Klaus Iohannis: 'Ne-am făcut de râs' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Liviu Dragnea îl anunță pe Klaus Iohannis că încă așteaptă să spună de ce nu îi acceptă pe Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici titulari la Dezvoltare și Transporturi. Dragnea îi spune lui Iohannis că a făcut de râs România, când l-a primit pe noul ambasador al Israelului la București, deși țara noastră nu are ambasador la Tel Aviv.

”Decizia noastră este să mai aşteptăm puţin. Să vedem dacă domnul preşedinte Klaus Werner Iohannis ne spune ceva, de ce nu a vrut, de ce nu îi vrea. Poate ne răspunde şi de ce blochează blocarea unor ambasadori. Eu nu ştiu cum s-a simţit când l-a primit pe ambasadorul Israelului, noi neavând ambasador acolo de doi ani de zile. Ne-am făcut de râs! S-au trimis mai multe propuneri pentru ambasadori, cel puţin pentru Israel din câte ştiu eu cred că este a doua sau a treia propunere. Nici măcar nu spune, dom’le, nu-l vreau pe Robert Chiş, nu-mi place de el, e nebărbierit, o vreau pe Mădălina, dar să spună. Şi România stă cu locuri goale de ambasadori în state importante: Canada, Belgia, Israel şi altele. Deci aşteptăm să vedem ce spune şi în funcţie de asta o să ne sfătuim şi în coaliţie şi cu doamna prim-ministru şi cu ministrul Justiţiei care este cea mai bună cale de urmat. Şi o vom urma.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Dezamăgire totală pentru Rareș Bogdan! Anunț important privitor la emisiunea sa

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis, pe 21 ianuarie, o nouă scrisoare lui Klaus Iohannis în care îi cere să-i numească la Dezvoltare şi Transporturi pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici, afirmând că ea beneficiază de dreptul exclusiv de apreciere şi de alegere a persoanelor propuse a face parte din guvern.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, anterior, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile, precizând că documentaţia care însoţeşte propunerile de numire a Olguţei Vasilescu şi Mircea Drăghici la Dezvoltare şi Transporturi este incompletă.

Citește și: VIDEO. Reacție uluitoare a lui Mircea Badea, după ce a fost făcut KO! A vrut să se bată din nou

Şeful statului susţine că documentaţia e incompletă, certificatul de cazier judiciar fiind singurul document care atestă situaţia judiciară a unei persoane.

În acest context, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu a anunţat că va sesiza CCR această situaţie.

Citește și: Liviu Dragnea scoate artileria grea și lovește decisiv! Sume importante vor fi tăiate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.