Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, momente GRELE după gratii: Fostul lider PSD ar fi fost scuipat și înjurat de mai mulți deținuți. A fost nevoie de intervenția gardienilor

Liviu Dragnea puscarie

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea ar avea parte de momente foarte grele după gratii la Penitenciarul Rahova. Conform unor surse citate de B1 Tv, acesta ar fi fost scuipat şi înjurat de către mai mulţi deţinuţi, fiind nevoia de intervenţia gardienilor pentru aplanarea conflictului.

Acest incident vine în ciuda faptului că autorităţile se aşteptau la posibile reacţii negative ale deţinuţilor şi tocmai de aceea Dragnea beneficiază de protecţie totală precum s-a întâmplat şi în cazul altor demnitari ce au ajuns după gratii.

UPDATE: Alte surse sustin ca incidentul relatat mai sus nu a avut loc si ca dimpotriva fostul lider PSD este privit foarte bine de colegii de detentie si chiar incurajat si felicitat pentru curajul sau.

Scandal MONSTRU în PSD: un viceprimar de mare municipiu a fost EXCLUS din partid

Rămâne de văzut acum dacă incidentul este unul izolat sau vor mai multe neplăceri pentru Liviu Dragnea, cât şi dacă va fi demarată vreo anchetă privind desfăşurarea evenimentelor.

Reamintim că Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai când a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.