Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, NEMULȚUMIT pe Guvernul Dăncilă din cauza Autostrăzii Sudului: 'Și eu sunt foarte supărat că s-a întârziat foarte mult'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că săptămâna viitoare Comisia de Prognoză va începe procedura de selecție a firmei care să se ocupe de construirea Autostrăzii Sudului. Liderul PSD s-a arătat deranjat de întârzierile apărute, conform Mediafax.

„Și eu sunt foarte supărat că s-a întârziat foarte mult. Cred că luni, cel mai târziu marți, Comisia de Prognoză a finalizat toată procedura, toată documentația și începe procedura de selecție. Sunt, din fericire, multe firme interesate. Autostrada Sudului pornește săptămâna viitoare ca și procedură”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl NIMICEȘTE pe Ștefan Bănică Junior, după atacul la PSD: 'Timp de zece ani, sub Băsescu, s-a luptat cu Veta'

El a adăugat că și pentru autostrada Ploiești-Brașov au fost analizate ofertele, urmând să fie anunțat câștigătorul.

„A doua veste bună este că s-a finalizat analiza ofertelor pentru Ploiești-Brașov și urmează ca în termen foarte scurt să decidem câștigătorul”, a conchis Dragnea.

Guvernul va construi în parteneriat public-privat autostrăzile Alexandria-Lugoj, Târgu Neamţ - Iaşi - Ungheni şi Ploieşti-Râşnov.

„Autostrada Sudului (Alexandria - Craiova - Calafat - Turnu Severin - Lugoj), în lungime totală de 550 de kilometri, va fi de maxim interes pentru investitorii şi transportatorii din sudul ţării”, a declarat în 2018 vicepremierul Viorel Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.