Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea NU vrea noapte(Ș) în zona PSD/ SURSE

strike lovitura

După Episodul Moisescu-Chiliman-Costescu toată lumea credea că lucrurile s-au liniștit la Primăria Sectorului 1. Numai că, peste noapte, în mandatul noului primar PSD, a reizbucnit scandalul. Cu DNA-ul în spate și cu ochii presei pe ei, responsabilii de la primărie au decis că un om cu mari pete de imagine trebuie să ajungă director la spații verzi - adică panselute și alte tipuri de flori pentru care s-au cheltuit în ultimii ani nu mai puțin de 300 de milioane de EURO (cifra a fost avansată chiar de primarul Tudorache în timpul  campaniei electorale).

Vezi și: Razboiul hibrid anti-PSD

Alexandru Noapteș, fost șef la CFR Călători, a fost uns director adjunct al ADP Sector 1 (AICI) - în fapt adevăratul șef, pentru că directorul general, Marian Marinescu, urma să aibă atribuții limitate, iar Alexandru Noapteș să coordoneze direcțiile ”adevărate”, mai precis reabilitarea străzilor și întreținerea spațiilor verzi, adică o tremie din bugetul anual la Primăriei Sectorului 1.

Cine e domnul Noapteș? Alexandru Noapteş a intrat în vizorul opiniei publice în 2009, când un ziar central a publicat facturi din care reieşea că fostul şef al CFR Călători a cheltuit 72.500 de dolari în doar trei zile, în magazine de lux din New York. Inspectorii ANI s-au autosesizat şi au descoperit că Alexandru Noapteş avea în conturi 1,4 milioane de euro, bani pe care nu i-a putut justifica. Instanţa Supremă a decis pe 12 decembrie 2014 confiscarea sumei. Alexandru Noapteş este cuscrul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc, fiica fostului şef al CFR Călători, Irina Noapteş, căsătorindu-se în septembrie 2014 cu Andrei Hrebenciuc.

Deloc surprinzător, având în vedere trecutul noului director adjunct al ADP Sector 1, apariția acestei informații în spațiul public a provocat un enorm scandal mediatic, căruia oficialii din Primărie nu i-au putut face față - AICI. Amplificarea acestuia, inclusiv prin intervenția adversarilor politici, a avut ca rezultat un prejudiciu imens de imagine adus partidului chiar în ajun de campanie electorală. Din presă a aflat de gafa făcută de noul primar al Sectorului 1 și șeful PSD, Liviu Dragnea, care potrivit surselor noastre i-a cerut primarului Dan Tudorache să îl demită de urgență pe Noapteș. Solicitarea din Kiseleff s-a executat instantaneu și așa a apărut demisia lui Alexandru Noapteș la doar 7 zile de la numire - AICI

Surse politice susțin că cei din conducerea centrală a PSD bănuiesc legături nepotrivite la nivelul Primăriei Sectorului 1 și că situația va fi discutată separat la următoarea ședință a conducerii partidului.

Vezi și: STAGIUL MILITAR OBLIGATORIU - O urgență pentru securitatea României!

Vezi și: Victor Ponta trimite un SMS pentru a lămuri plecarea din PSD: 'Eh, pe naiba!'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.