Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea pare să-i fi decis soarta ministrului Justiției și îl pune la punct pe Tăriceanu: 'Dacă și domnul Tudorel Toader ne ceartă, mai e unul pe listă'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea 14 09 2018

Liviu Dragnea pare să îi fi decis soarta lui Tudorel Toader! Asta reiese din ultima declarația a liderul social-democrat, care s-a arătat deranjat de afirmațiile ministrului Justiției. Toader a spus că Ministerul Justiției a elaborat proiectul codurilor penale în limitele deciziilor CCR și directivelor UE, dar acesta a fost modificat de Parlament și din acest motiv a dost declarat neconstituțional în multe articole de CCR.

Dragnea l-a pus la punct și pe Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul ALDE a declarat că Toader trebuie să rămână în Guvern. Dragnea a făcut o aluzie la o apropiere a lui Tăriceanu de Klaus Iohannis, după consultările de la Cotroceni.

Citește și: Lovitură de teatru în privinţa decesului lui Ilie Balaci! Lorena Balaci face o dezvăluire incredibilă

”Trebuie să cântărim. Domnul Tăriceanu spune să rămână neapărat domnul Toader. Domnul Iohannis spune să plece domnul Toader. Suntem într-o mare dilemă. E vorba de două personalități pregnante din politica românească și PSD trebuie să cântărească. Nu, nu (nu am citit postarea lui Tudorel Toader despre codurile penale -n.r.), eu nu citesc postările nimănui. Dacă și domnul Tudorel Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă. Deci să se așeze la rând.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: EXCLUSIV Cât a costat operația președintelui Klaus Iohannis – Reacția Spitalului Militar .

Liderul PSD a susţinut totodată că nici nu a ascultat, nici nu a citit evaluarea pe care ministrul Justiţiei i-a făcut-o procurorului general.

În legătură cu criticile pe care i le-ar fi adus Andrei Gerea (ALDE) lui Florin Iordache (PSD) privind modul în care au fost dezbătute legile justiţiei în Parlament, Dragnea a spus: ”Dar îmi amintesc că şi ALDE le-a votat. Dacă nici ALDE nu a votat, înseamnă că avem singuri majoritate în Parlament, asta e o veste bună”.

Citește și: Ofertă fabuloasă pentru Mihaela Rădulescu! Suma uriașă care i s-a dat ca să se dezbrace .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.