Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, acuzat că a încercat să 'fure' un partid ca s-o numească pe Carmen Dan președinte

Radu Pop
capital.ro
dragnea

Președintele Partidului Dreptății Sociale European (PDSE), Dumitru Preda, afirmă marți, într-un comunicat de presă, că „Nicolae Liviu Dragnea, Carmen Dan și Rafael Mario Ilie au încercat să fure P.D.S.E”. Fondatorul partidului înfințat pe 13 mai 2022 amenință cu plângere penală.

„Pe data de 21 septembrie 2022 am fost sunat de vechea mea cunoștință, Rafael Mario Ilie, care m-a rugat să ne întâlnim, pentru că dorește să se înscrie în partidul meu, și să mijlocească ulterior o fuziune cu A.P.P., partidul în care este Codrin Ștefănescu. La rugămintea sa, am mers la fostul sediu al A.P.P. Sector 5, în care își desfășurase activitatea Rafael Mario Ilie. În sediul respectiv, am avut surprinderea să văd că eram așteptat, în afară de Rafael Mario Ilie și de către Nicolae Liviu Dragnea și Carmen Dan.

Nicolae Liviu Dragnea și Carmen Dan mi-au spus că au 24 de organizații județene ale A.P.P., cu structuri complete, care vor să se înscrie în partidul meu, respectiv P.D.S.E. Desigur, în calitate de Președinte al unui partid mic, abia înfințat am fost deosebit de surprins și încântat! Nicolae Liviu Dragnea și Carmen Dan mi-au cerut să le las niște decizii de numiri în funcții, în alb, semnate de mine și de Secretarul General al P.D.S.E., urmând ca ei să își completeze deciziile respective, cu membrii celor 24 de organizații județene, care în mod automat deveneau și președinți ai filialelor. Asta am și făcut! După ce le-am lăsat deciziile de numire, în alb, semnate de mine și de Secretarul General al P.D.S.E., ne-am despărțit, urmând să ne vedem, când sunt documentele completate.

A doua zi, pe 22 septembrie am fost sunat de Nicolae Liviu Dragnea, care mi-a cerut pe un ton imperios, să mă prezint la sediul A.P.P. Sector 5 (cel în care avusese loc întâlnirea relatată), și să predau funcția de președinte al P.D.S.E. doamnei Carmen Dan!! Nicolae Liviu Dragnea și-a motivat solicitarea de a-i ceda total partidul, pe seama faptului că membrii nou veniți, nu mă acceptă ca președinte, și vor s-o numească pe doamna Carmen Dan în această funcție!

Bineînțeles că nu am fost de acord, mi-am dat seama că am fost victima unei tentative de escrocherie politică, prin care se intenționa să fiu deposedat de partid, și să-l ofer pe tavă, de-a gata, lui Nicolae Liviu Dragnea și găștii sale! În calitate de Președinte și fondator al P.D.S.E. declar nule deciziile de numire, prin care Nicolae Liviu Dragnea și acoliții săi au încercat să intre în posesia P.D.S.E! După caz, vom face și Plângere penală!!”, potrivit comunicatului de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.