Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea pierde PSD-ul la mustata

dragnea

Chiar daca a preluat PSD-ul la un scor confortabil, Liviu Dragnea nu ar trebui sa se culce pe o ureche, este de parere fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu. In opinia acestuia, liderul social-democrat poate suferi, cu „ajutorul” lui Victor Ponta,  o infrangere usturatoare la viitorul congres.

Victor Ponta nu mai vrea sa fie presedintele PSD, dar nici nu este dispus sa piarda partidul din mana, explica acelasi Lazaroiu. Si cum Liviu Dragnea a fost si va ramane tot timpul o amenintare, eliminarea acestuia reprezinta o principala tinta pentru actualul premier.

Vezi și: Generalul turează motoarele la maxim - surse

„In mod normal, Victor Ponat ar trebui sa plece de la Palatul Victoria dupa ce Codul Fiscal, propus si sustinut acerb de Guvern, sufera modificari substantiale la re-examinare. Dar, sa nu uitam, asta e logica politica elementara, la fel cum a fost si in cazul plagiatului dovedit al lucrarii de doctorat. Ponta pleaca dupa ce va fi facut o ultima incercare la Congresul PSD din toamna de preluare a partidului prin interpusi.  Cum spera sa-i sufle lui Dragnea partidul de sub nas? Simplu. Folosind un candidat care sa-l acuze de colaborationism cu Iohannis si, deci, de tradare”, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina lui de socializare.

Vezi și: PNL, UNPR și PSRo se bat pe racolări - surse

In context, acesta mai arata ca marea provocare pentru Liviu Dragnea este sa mimeze cu mult talent opozitia fata de actualul presedinte, evitand in felul acesta capcana pe care i-o pregateste Ponta. „Pericolul pentru Dragnea este sa piarda partidul la proximele alegeri interne, in cazul in care ar deveni prea batatoare la ochi concesiile pe care i le face lui Iohannis”, conchide Lazaroiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.