Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, pregătit să pună cruce impozitului pe venit: discuții cu Mihai Tudose

www.stiripesurse.ro
Liviu Dragnea Mihai Tudose

Președintele PSD Liviu Dragnea dă un pas înapoi în problema impozitului pe venit. El susține că a discutat cu Mihai Tudose și Guvernul va face o analiză foarte atentă, iar dacă se va dovedi că această măsură nu este una viabilă atunci nu va fi aplicată.

”Există preocupări din punct de vedere al majorității parlamentare, al Guvernului ca toate companiile care lucrează în România să plătescă impozitul cinstit. Asta nu înseamnă că cele două, trei măsuri nu pot fi discutate. Nicio măsură nu va fi aplicată fără un studiu de impact, fără un sistem verificat înainte.

Eu am avut o discuție foarte aplicată cu Mihai Tudose și ieri și aseară la o importantă recepție. Premierul nu a spus decât ceea ce a spus și la votul de învestitură. Nu o privește cu scepticism, ci doar cu atenție. Dacă acele măsuri vor afecta economia în altă zonă, atunci nu vor fi aplicate”, a mai spus Dragnea.

Lidrul PSD a precizat că există o „zonă mare” din Economie, de 580 de miliarde cifră de afaceri, care declară profit 9 miliarde.
„Vrem să vedem dacă din cauza sistemului fiscal din România declară un profit atât de mic. E greu de crezut că în România vin doar companii mari care nu știu să facă profit”, a mai afirmat Dragnea.

Dragnea a ținut să precizeze că a discutat și cu Tăriceanu, iar între PSD și ALDE lucrurile s-au lămurit.

”Am discutat și cu domnul Tăriceanu, au fost niște zile  mai agitate, comunicarea a funcționat prost joi, inclusiv din partea noastră, dar am discutat și lucrurile s-au lămurit”, a spus Dragnea, după tensiunile dintre PSD și ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.