Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, prima reacție după achitarea lui Victor Ponta: 'Un dosar politic'. Atac dur la adresa lui Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea dna

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut luni o primă reacție după achitarea lui Victor Ponta, spunând că dosarul acestuia a fost unul politic. Dragnea nu a ratat ocazia să lanseze un atac la adresa președintelui Iohannis, care i-a solicitat în 2015 demisia lui Victor Ponta din funcția de premier, iar acum îi cere demisia Vioricăi Dăncilă.

„(...) Este continuarea unui plan, unui set de acțiuni ale președintelui îndreptate împotriva Guvernului. Orice acțiune internă, externă pe care o face Guvernul și care nu este pe placul președintelui este atacată, subminată, chiar sabotată. Și în cazul Israelului, și cazul vizitei de la Vatican, și în cazul minciunilor spuse despre rezultatele economice președintele subminează economia. Ne aducem aminte că în 2015 președintele România a insistat și a făcut presiune pentru ca dl Victor Ponta să-și dea demisia. Aduceți-vă aminte că a ieșit și a spus că a fost nevoie să moară oameni pentru ca să apară această demisie. Acea demisie a fost rezultatul unui dosar politic, unui fals judiciar, care s-a dovedit zilele trecute, și ne punem întrebarea legitimă cu această nouă campanie de insistență a demisiei dnei Dăncilă: ce ne mai pregătește dl Iohannis și ai lui pentru a se întâmpla această demisie?”, a spus Dragnea, la Parlament.

Europa, în stare de alertă maximă. Avertismentul transmis de șeful serviciilor britanice cu privire la ISIS

Recent, președintele Klaus Iohannis a spus că nu îşi va cere scuze de la Victor Ponta, în condiţiile în care, în 2015, îi solicita demisia din funcţia de prim-ministru, iar acum Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, în primă instanță, achitarea acestuia.

În 2015, preşedintele Klaus Iohannis anunţa că, în condiţiile în care DNA a comunicat că premierul de atunci, Victor Ponta, este învinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunând că, în opinia sa, este o „situaţie imposibilă” pentru România ca premierul să fie învinuit de fapte penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.