Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea primește sprijin și de la femeile din partid: 'O să facă rău PSD și cred că acest lucru se și dorește'

Inquam Photos / George Călin
Inquam Liviu Dragnea femei PSD

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, despre scrisoarea în care se solicită demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului, că acest gen de acțiuni sunt „capcane” și „subiecte artificiale” prin care se dorește să se facă rău formațiunii politice.

„Noi, colegii din Ardeal, ne-am mai întâlnit când nu era publică scrisoarea. Noi chiar am spus că considerăm că este oportun un CEx în care cei care consideră că au anumite probleme și vor să ridice unele aspecte, inclusiv solicitarea de demitere a dlui președinte, le discutăm înăuntru, iar toți colegii să aibă un cadru propice, statutar, în care să se poată exprima. Consider că nu este în regulă să ieșim cu tot felul de declarații și de scrisori în spațiul public, pentru că nu este cazul”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Citește și: Banii pentru dezvoltare a României încep să scadă. În ce au fost investiți aceștia

Aceasta a menționat că demisia este un act unilateral de voință și că Liviu Dragnea a fost votat „masiv” în fruntea partidului de către toți membrii social-democrați.

„În CEx, în permanență, inclusiv semnatarii scrisorii, cred că au fost o voce și au avut un punct de vedere și o poziție. Noi toți suntem destul de mirați, pentru că în urmă cu mai puțin de o lună a fost CEx-ul de la Neptun, unde nu a fost nicio obiecție la adresa președintelui, asta vizavi de abordarea colegială a tuturor liderilor care reprezentăm organizațiile noastre în conducerea națională a PSD. Iar în ceea ce privește abordări de genul ”Solicităm demisia”, trebuie să fim corecți unii cu alții, demisia este un act unilateral de voință, iar această funcție a fost dată urmare a unui vot masiv în cadrul PSD”, a precizat Fedorca.

Citește și: Anunț îngrijorător din partea BNR. Ce a declarat unul dintre oamenii lui Mugur Isărescu

Întrebată dacă este de acord cu conținutul scrisorii, liderul județean PSD Satu Mare a spus că „aceste lucruri sunt capcane”.

„Eu sunt de acord ca să ne întrunim într-un CEx și să avem o discuție serioasă, între oameni serioși. Cred că aceste lucruri sunt niște capcane, așa le vedem noi, de aici, din nordul țării, niște subiecte artificiale care până la urmă o să facă rău PSD și cred că acest lucru se și dorește”, a conchis Aurelia Fedorca.

Citește și: Schimbare majoră pe piața bancară! Cardurile clasice, aproape înlocuite! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.