Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, răspuns VIOLENT și IRONIC la adresa șefei ÎCCJ: 'Să-l aresteze mâine și să-l condamne poimâine, tot cu zurgălăi' / VIDEO

gandul.info
dragnea dna

Liviu Dragnea are o reacție extrem de dură la adresa șefei ÎCCJ! Cristina Tarcea le solicită președinților celor două camere ale Parlamentului, implicit și lui Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților, să trimită proiectul de modificare a celor trei legi înapoi la Ministerul Justiției, pentru finalizarea prin procedura stabilită inițial.

Dragnea o atenționează pe șefa ÎCCJ că în Parlament se legiferează, nu în altă parte. În plus, el a fost și ironic, când a discutat despre spusele șefei ÎCCJ, care l-a atacat pe ministrul Justiției, Tudorel Toader. Să-l aresteze și să-l condamne, cu zurgălăi!”, a zis Dragnea.

”Aș avea o reacție, destul de acidă, dar aș vrea să văd cu ochii mei ce a declarat șefa ÎCCJ. Încă mai avem acest drept, noi Parlamentul, de a legifera. Dacă Toader a încălcat vreo lege, să-l aresteze mâine și să-l condamne poimâine, tot cu zurgălăi. Președintele României să numească tot în România. Răspunderea magistraților, nu cine numește procurorii, e principala problemă a sistemului, în România.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Vodafone, Telekom și Digi, în corzi! Orange și-a anunțat „SECRETELE” .

Întrebat ce se întâmplă de nu a început niciun proces legat de dosarul Colectiv la 2 ani de la tragedia care a dus la moartea a 64 de tineri, Dragnea a răspuns: ”Întrebați-o pe doamna Tarcea, între două pauze când îl ceartă pe domnul Toader poate vă răspunde.”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.