Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, reacție NERVOASĂ în Parlament: dispută cu Raluca Turcan

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea parlament

Disputa din Parlament dintre PNL și PSD dă naștere unor izbucniri nervoase. Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a avut o astfel de izbucnire, după un discurs al Ralucăi Turcan.

În plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților se discuta despre formarea unei Comisii de anchetă pentru votul la moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a acuzat faptul că în urnele de vot au fost găsite pastile de Nurofen, care au ajutat PSD să obțină un scor mai mare.

Liviu Dragnea nu a fost de acord cu acuzațiile aduse de Raluca Turcan, iar pentru că liderul deputaților PNL vocifera din sală, Dragnea a ridicat tonul la Raluca Turcan.

”Doar pentru curiozitate, intervenția asta ce a însemnat procedură, explicarea votului, farmacie? Doar pentru a nu se rostogoli o minciună către public, vă rog să ne explicați ce a fost acestă intervenție.

Eu nu v-am întrerupt, doamnă, vă rog frumos! Vă spun că nu au fost pastile de Nurofen în urnă. Nu au fost pastile, doamnă!”, a spus Liviu Dragnea, de la prezidiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.