Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, reacţie de ULTIMĂ ORĂ după percheziţiile la TelDrum

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea

Firmele percheziţionate se vor închide şi vor face loc pe piaţă pentru alţii - susţine Liviu Dragnea după ce procurorii au făcut noi percheziţii în dosarul TelDrum. Întrebat de jurnalişti cum "vede" ancheta, preşedintele PSD a făcut referire şi la percheziţiile făcute recent de procurori şi la firma fiului său.

"Nu o vad pentru ca nu am fost acolo. Cred ca e un lucru bun sa se faca perchezitii la cat mai multe firme. Poate aceste firme se vor inchide si lasam loc pe piata altora. Nu stiu daca au fost perchezitionati si porcii. Bun...E o ancheta in curs.", susţine Dragnea.

Procurorii DNA au făcut marți dimineaţă percheziții informatice în dosarul Tel Drum. Anchetatorii au verificat datele din calculatoarele ridicate de la companie. În anchetă, directorul general şi adjunctul său sunt cercetați pentru că ar fi obţinut ilegal fonduri europene, iar prejudiciul se ridică la peste patru milioane de lei.

Procurorii DNA au desigilat calculatoarele ridicate la percheziții de la sediul Tel Drum și analizează informațiile găsite pe aceste calculatoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.