Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, reacţie la pozele prezentate de Ponta: 'Am primit astfel de ameninţări prin mesaje de vreo trei luni de zile'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Liviu Dragnea reacţionează la imaginile prezentate de Victor Ponta, în care liderul PSD apare alături de George Maior. Dragnea susţine că a fost ameninţat că aceste imagini vor apărea, însă afirmă că vrea să fie făcute publice toate imaginile de la astfel de întâlniri.

"Habar n-am dacă fotografia de aseară este reală sau nu. Securiștii sunt în stare de orice. Eu nu am ascuns niciodată faptul că m-am întâlnit cu Maior, cu Coldea. Din ce îmi aduc aminte, cred că atunci era vorba de un eveniment - Ziua SRI. Erau peste 100 de oameni la eveniment: membrii Guvernului, conducerea de la Parchete, de la ICCJ. Primeam invitație și mergeam. Mâine, poimâine poate să apară o poză cu mine și Gabi Vlase. Nu aveam de unde să știu eu atunci că și Maior și Kovesi stăteau cu fundul pe niște protocoale ilegale. Astea sunt metode securiste. De ce nu scot toate pozele? Eu îi zic lui Ponta, lui Maior de fapt, că el i le dă, să scoată toate pozele. Eu știu că la toate aceste evenimente era un fotograf de la SRI care făcea poze întruna. Poate apar într-o poză cu doamna Livia Stanciu. Faptul că într-o locație eu am poze stând de vorbă cu unul și cu altul nu mă compromite pe mine, ci îi compromite pe cei care folosesc metode securistoide. Nu văd de ce nu le dau pe toate. Ar fi bine. Eu am primit astfel de amenințări prin mesaje de vreo trei luni de zile. La aceste întâlniri eu nu obișnuiesc să merg cu bâta la mine și să le dau cu bâta în cap sau să înjur sau să scuip", a declarat Dragnea la Antena 3.

Vezi şi: Avertismentul specialiştilor: Topul substanţelor care generează cancerul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.