Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, recunoscut premier de facto în extern? Discuții interesante pentru liderul PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ok

Președintele PSD, Liviu Dragnea, pare să capete din ce în ce mai mult o recunoaștere de facto a faptului că este omul decizional în România. Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că a avut o întâlnire cu vicepreşedintele casei de producţie americane Universal Studios, iar acesta s-a arătat interesat de a turna anumite producţii televizate în România. Dragnea afirmă că i-a spus acestuia că se va discuta cu premierul Dăncilă şi cu ministrul Culturii, George Ivaşcu, iar în două-trei săptămâni să fie organizată o întâlnire la Guvern. Practic, cei de la Universal Studios au venit să ceară acordul lui Dragnea, iar acesta urmează să transmită deciziile și către premierul Viorica Dăncilă.

Citește și: Liviu Dragnea: Nu vreau să colaborez cu președintele Iohannis pe tema justiției

"Ieri am avut o întâlnire cu vicepreşedintele de la Universal Studios, care şi-a exprimat dorinţa să înceapă să facă producţii cinematografice în România, ceea ce pentru noi ar fi un avantaj foarte mare. I-am spus că din partea noastră este o deschidere totală pentru asta", a declarat Liviu Dragnea.

El susţine că reprezentanţii Universal Studios au vizitat şi alte ţări pentru a face filme, dar România are avantajul că are munţi, mare şi "foarte  multe locuri unde se pot amenaja studiouri”, precum şi infrastructura necesară pentru a turna filme, dar şi case de producţii profesioniste.

"Ştiu că au fost şi prin ţările vecine, dar faţă de o ţară vecină, noi avem şi munţi, avem şi marea şi foarte multe locuri unde se pot amenaja studiouri. Există la ora actuala infrastructură, există şi case de producţie profesioniste în România. L-am asigurat că voi avea o discuţie cu prim-ministrul şi cu ministrul Culturii, urmând ca, în două-trei săptămâni, să vină o echipă din partea lor, ca să aibă discuţii aplicate cu Executivul şi nu numai”, a continuat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.