Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea s-a DEZLĂNȚUIT la România TV: 'Era FORȚATĂ SĂ SE SINUCIDĂ'

dragnea sevil shhaideh

Liviu Dragnea comentează zvonurile în care e implicată Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de premier. Conform a celor apărute în presă, Shhaideh ar putea să fie refuzată de Klaus Iohannis pentru că soțul său ar fi făcut parte dintr-un guvern sirian și ar fi un apropiat al lui Bashar al-Assad.

Dragnea spune că acum are motive întemeiate ca să demonstreze de ce nu a spus numele premierului în campania electorală. Liderul PSD spune că dacă ar fi anunțat că Sevil Shhaideh e propunerea PSD, ar fi fost ”forțată să iasă din țară, să se sinucidă” în urma atacurilor ce ar fi urmat.

”Sevil Shhaideh a fost verificată de SRI când a fost numită în guvernul Victor Ponta. Poate îl nominalizează pe Eugen Tomac, poate pe Dacian Cioloș, dar să nominalizeze pe cineva că pierdem. Nu cred că Traian Băsescu în viaţa lui a făcut vreodată bine, dar rău poate face. Îmi pare rău că preşedintele României s-a lăsat influenţat de Traian Băsescu, dacă este corect raţionamentul meu. (...) Sper că această amânare nu este un refuz. Este într-adevăr greu de explicat, au apărut tot felul de zvonuri în ultimele ore, dar aştept să mai treacă o zi, două, poate aflăm mai multe informaţii, poate reuşim să ne dăm seama exact ce stă în spatele acestei amânări. Recunosc că nu mă aşteptam. Nu a explicat nimeni cum i s-a închis, în aceeași zi, după alegeri, ambele dosare penale? Dacă eu făceam nominalizarea înainte, până la sfârșitul campaniei era forțată să iasă din țară, să se sinucidă.

Citește și: `Clanul Bușoi` a luat în stăpânire Banatul (presa)

Dacă a fost sunată de Klaus Iohannis, eu nu o să o întreb ce a discutat. O discuție privată e o discuție privată. ”, a spus Liviu Dragnea la emisiunea realizată de Ionela Năstase la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.