Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea s-a răzgândit: Nu mai vrea remaniere guvernamentală

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Grindeanu

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, susţine că remanierea guvernamentală nu este, în acest moment, o certitudine, însă a subliniat că nu ar ezita să ceară schimbarea unui ministru dacă, în urma unei analize, se va dovedi că "în anumite zone este nevoie de un impuls".

"Programul de guvernare este foarte riguros, dar ritmul trebuie menţinut. Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere, dar, dacă vom analiza că în anumite zone este nevoie de un impuls, este nevoie de un alt ritm decât cel care a fost până acum, eu cel puţin nu o să am niciun fel de ezitare", a afirmat, vineri, la Bacău, Dragnea, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ucrainenii fac mișto de ruși după incidentul cu oile românești care au scufundat o navă rusească de război / VIDEO

Întrebat dacă în acest moment are nemulţumiri faţă de activitatea vreunui ministru sau minister, Dragnea a spus: "Mă mulţumesc toate ministerele, şi ca cetăţean, şi ca preşedinte de partid, şi ca preşedinte al Camerei Deputaţilor".

Totodată, el a precizat că "remanierea guvernamentală nu este legată de indicatorii macro-economici care au fost prezentaţi de Institutul Naţional de Statistică".

Citește și: Ce a pățit mama denaturată care și-a supus fiica de 6 ani la orgii

"Aceste rezultate sunt generate efectiv de punerea în aplicare a Programului de guvernare în mare parte, de încrederea pe care oamenii de afaceri au avut-o şi o au în programul de guvernare. S-au generat peste 110.000 de noi locuri de muncă şi aproape 14.000 de noi angajatori, nu doar firme care se înfiinţează, efectiv firme care angajează", a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.