Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea scoate sabia războiului la Klaus Iohannis: 'E o palmă dată românilor'

dragnea iohannis

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că afirmaţiile şeful statului pe tema scrutinului din 5 iunie reprezintă "o palmă" dată românilor şi că, probabil, Klaus Iohannis s-a referit la PNL, partid care a umblat cu "candidaţi vopsiţi" la locale.

"Am o constatare, chiar a vorbit repede după alegeri. Deci, făcând un efort să vorbească, chiar la două zile, e un efort care trebuie apreciat. În rest, cred că s-a referit PNL, părerea mea. Poate la Braşov, la Tulcea, la Târgu Mureş, unde au mers cu candidaţi vopsiţi şi ascunşi. În ceea ce priveşte votul românilor, eu niciodată nu o să-mi permit să critic românii care votează într-un fel sau altul. Asta, de fapt, este o palmă dată românilor care au votat, nu partidelor. Un partid poate greşi, dar cei care hotărăsc sunt cetăţenii. Or, nu cred că are cineva dreptul din ţara asta sau din altă ţară să-i certe pe români că au votat într-un anume fel. Încă mai cred că în România avem dreptul de vot, încă mai cred. Sigur, speranţa nu mai este atât de puternică, dar încă mai avem dreptul acesta, teoretic", a afirmat Dragnea.

Citește și: Rusia declanșează Al Treilea Război Mondial: Prima țară cucerită va fi România – Profețiile lui Nostradamus

Preşedintele PSD a răspuns astfel, într-o conferinţă de presă la finalul şedinţei CExN al PSD, întrebat despre declaraţiile date marţi la Luxemburg de preşedintele Klaus Iohannis pe tema alegerilor locale şi dacă acestea nu reprezintă "o palmă" dată partidelor.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că este discutabil faptul că au fost alese, în urma scrutinului de duminică, persoane cu probleme penale, menţionând că România este "foarte departe de momentul în care toată lumea înţelege de ce este important să fie o clasă politică curată".

Citește și: iPhone 7s va avea, cel mai probabil, ecran curbat făcut de Samsung

"Este foarte discutabil cum au fost alese persoane cu probleme penale şi, din păcate, trebuie să recunosc că şi aici am fost întrebat de ce este posibil în România să fie alese persoane care au probleme cu legea. Eu le-am explicat că procesul de combatere a corupţiei în România este un proces dureros care este în curs. Suntem, încă, foarte departe de momentul în care toată lumea înţelege de ce este important să avem o clasă politică curată şi în continuare cred că asta este o obligaţie de-a mea să insist pe importanţa schimbării clasei politice", a declarat Iohannis, informează agerpres.ro.

Citește și: Previziunea cutremuratoare a Babei Vanga! Vezi ce se intampla in 2016 cu Romania!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.