Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'Se pare că epoca Iohannis e mai rea decât epoca Băsescu. Nu există funcţia de tătuc'

dragnea base

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, afirmă că va face tot ce-i stă în putinţă să împiedice un conflict cu SUA, despre care spune că ar putea fi generat de atitudinea preşedintelui Iohannis. Acesta mai susţine că preşedintele nu poate conduce şi Guvernul, şi Parlamentul, pentru că în Constituţie nu există funcţia de "tătuc".

"Cu cine s-a consultat preşedintele Iohannis? Cu cine s-au consultat cei cu epoleţi care activează la diverse site-uri sau publicaţii să decidă că interesul României este să iasă public şi să condamne o acţiune a SUA? Aici trebuie să primim explicaţii foarte clare, în condiţiile în care suntem membri NATO. Când vom avea aceste explicaţii asumate clar, nu după ureche, atunci putem discuta. România să fie aruncată într-o dispută cu SUA, eu nu sunt de acord cu asta. Cine vrea să facă lucrul ăsta să-şi asume şi să explice.

Toţi am sperat ca epoca Băsescu s-a terminat. Se pare că epoca Iohannis e mai rea decât epoca Băsescu. Nu există în România, în Constituţie, funcţia de tătuc. Există funcţia de preşedinte, cu limite clare. Nu putem să stăm indiferenţi şi să vedem că nişte aventuri generate de interesele altora pot pune România într-o situaţie de confruntare cu SUA. Eu nu accept aşa ceva şi voi face tot ce-mi stă în putinţă, legal, constituţional şi politic, să prevenim o astfel de atitudine şi poziţie", a declarat Dragnea.

Vezi şi: Tinctura de propolis, medicament universal: Care sunt bolile de care te scapă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.