Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea se spală pe mâini după acţiunea unei instituţii împotriva Rise Project: 'Mie îmi place de ei chiar şi atunci când sunt penibili'

dragnea brazilia

Liviu Dragnea afirmă că nu are nicio legătură cu demersul Autorităţii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, instituţie care a trimis o notificare prin care cere divulgarea surselor în cazul #TeleormanLeaks și informații despre toate datele pe care jurnaliştii le deţin.

"Eu le-am spus celor de la Rise Project... m-au întrebat când îmi place de ei. Mie îmi place de ei chiar şi atunci când sunt penibili. Nu lucrez la Autoritatea asta de protecţie a datelor personale, habar nu am de demersurile făcute de această autoritate", a declarat Dragea.

Rise Project a publicat, la începutul săptămânii, mai multe documente importante, pe care DNA nu le-a găsit la percheziţiile de la Tel Drum. Este vorba despre conținutul unei ”valiz”, despre care jurnaliștii spun că a conţinut un hard negru cu 63 GB de conţinut din computerul unui om important de la Tel Drum, mii de facturi, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, sau documente ale unor interpuşi. Totodată, sunt salvate 54.710 mailuri + ataşamentele de pe adresa de serviciu, o tabletă din 2010 care i-a aparţinut directorului general Tel Drum, Petre Pitiş, şi peste 1000 de fotografii din excursii exotice cu anturajul, întâmplări din firmă şi momente de familie.

CITEȘTE ȘI: Timpul de DIGESTIE al alimentelor: cum te ajută să slăbești .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.