Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea spune tot: 'Victor Ponta nu a fost bucuros când l-a văzut pe Sebi Ghiță pe listă'

dragnea ponta

Liviu Dragnea a vorbit despre cel mai nou dosar al lui Victor Ponta la DNA! Pentru că a fost pus sub control judiciar, conform statutului PSD, Victor Ponta nu ar mai putea candida pentru un loc la parlamentare, la alegerile din 11 decembrie.

Președintele PSD spune că și-l dorește, în continuare, pe Ponta atât pe liste, cât și în campanie. El a vorbit și despre episodul vizitei lui Tony Blair la București, dar și despre faptul că Sebastian Ghiță a ajuns pe listele PSD în 2012.

Citește și: Carla’s Dreams le dă rușilor peste nas: Noi cântăm în română, nu în moldovenească, nu există așa ceva / VIDEO

”Ce pot spune e că nu Victor Ponta l-a pus pe Sebastian Ghiță pe listă. Procedura era clară, era un vot în CEX județean, apoi veneau la CEX național și cei 4 lideri ai USL semnau pentru ca listele să fie acceptate. A fost un vot în CEX județean. Victor Ponta nu a fost bucuros când l-a văzut pe Sebi Ghiță pe listă.

De Tony Blair nu știu nimic. Eu sper să fie Victor Ponta pe listele pentru parlamentare, mai ales că în ultima perioada, presă a spus că avem relaţii reci. Atunci, se pare că eu nu o să risc să fiu acuzat de foloase necuvenite sau că l-am favorizat. Eu îmi doresc ca Victor Ponta să fie pe listele PSD pentru că este un om care a făcut multe pentru această ţară şi îmi doresc să fie implicat în campania electorală. Blair a venit în primăvară, listele s-au făcut în octombrie, e un pic invers.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Serena Williams o ia la mișto pe Simona Halep: ‘Mă aștept să facă meciul vieții cu mine! ‘

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.